Alt Text

The Residence

The-Residence-Lindfield

Project Detail

Located in Lindfield, on Sydney’s north shore, The Residence is a 5-storey complex comprising 27, 2 and 3-bedroom apartments and 2 levels of basement parking.

The interior features high quality designer fixtures, appliances and finishes including stone and marble bench tops and splash backs.

The Residence is a conventionally reinforced concrete structure with autoclaved aerated concrete internal wall partitioning. The facade incorporates a mixture of dark heritage face brick, honed blocks and a selection of painted and rendered elements.

Glass balustrades and aluminium louvres and screening complete The Residence’s stylish design while increasing energy efficiency and apartment privacy.

The project was constructed to the client’s architectural and structural design with PBS providing design and construction expertise for the building services. The construction and management of this project required a high level of attention to detail and finish in line with the expectations of this experienced and high profile client.

Portfolio Details